Reiservaringen

De ervaring van reizigers die je voorgingen

We hebben de afgelopen jaren al heel veel mensen op weg geholpen in Oeganda. Zo nu en dan vragen we onze klanten om iets op te schrijven over hun ervaring. Wat maakte het onvergetelijk? Wat waren de hoogtepunten? Waar moet je rekening mee houden? Dus als je hulp nodig hebt bij het maken van je keuze bij een rondreis door Oeganda, of als je inspiratie zoekt, dan zit je goed.


Oeganda rondreis Harm Korendijk

Wij hebben een fantastische reis gemaakt met Yako! De communicatie vooraf was erg prettig. Ze wisten duidelijk waar ze het over hadden en toen onze vlucht gewijzigd werd, konden ze snel schakelen zodat we geen tijd verloren.

Harm Korendijk
Lees deze reiservaring
Reiservaring Oeganda Rienk

Wat een geweldige reis! De chaotische energie van Kampala, de donderende watervallen van Murchison Fals Park, het warmvochtige regenwoud van Kibale Forest, de weidsheid van Elizabeth Park, de wonderschone Kyambura Gorge, het groene Lake Mburo National Park: in een krappe twee weken hebben we onvergetelijke ervaringen opgedaan.

Rienk Janssens
Lees deze reiservaring
Reiservaring Oeganda William en Desiree

In januari zijn wij op Oeganda rondreis geweest. Yako Afrika van Thijs en Anne Hommelink hebben deze reis voor ons georganiseerd. Het was een fantastische reis met een goede auto en een leuke maar ook zeer kundige gids/chauffeur.

William en Desiree Slotboom
Lees deze reiservaring
Reiservaring Uganda jack wilma

Wij hebben een fantastische 14 daagse reis gemaakt door Zuidwest-Oeganda. Thijs heeft goed begrepen wat wij wilden zien en hoe wij onze reis wilden indelen.

Jack & Wilma Verouden
Lees deze reiservaring
Reiservaring Oeganda

In december 2023 maakten wij een rondreis van 3 weken door Oeganda. Voor ons was het een actieve, enerverende en onvergetelijke reis.

Lidwien & Evert
Lees deze reiservaring
IMG 9686 Henriette Boersma

Zonder de aanleiding van onze kinderen, die 5 maanden door Afrika trekken en die we 2 weken gingen opzoeken, zouden we Oeganda niet zo snel bezocht hebben. Maar wat zijn we blij dat we juist hier kennis gemaakt hebben met Afrika!

Henriette Boersma
Lees deze reiservaring
Oeganda Reiservaring Denise van der Meijden

We hebben een fantastische reis gehad met Yako Africa.

Denise van der Meijden
Lees deze reiservaring
2d098092 fb3a 4b69 8656 7388d66b935d Chiara Marini

Onze reis door Oeganda was als een betoverend avontuur, met natuurlijke pracht, wilde ontmoetingen en onvergetelijke momenten.

Andrea, Laura en Chiara Marini
Lees deze reiservaring
Reiservaring Oeganda Gino Dorian

Na contact te hebben gehad met diverse aanbieders voor rondreizen in Oeganda, sprong Yako er op een positieve manier uit. Er werd goed geluisterd naar wat wij wilden zien en doen. Na diverse malen mail, app en videocontact heeft Thijs een rondreis van 19 dagen in elkaar gezet voor ons.

Gino en Dorian Bakens
Lees deze reiservaring
Rondreis door Oeganda

In september 2023 vertrokken wij voor de vierde keer naar Uganda. De vorige keren hebben wij vrijwilligerswerk verricht in het district Lwengo en kregen we tijdens de weekenden de gelegenheid een stukje van dit prachtige land te zien. Wij verloren ons hart aan de vriendelijke mensen, aan de natuur en aan de fantastische natuurparken.

Peter & Marianne
Lees deze reiservaring
Game drive Oeganda

Een van de laatste avonden nam David ons mee op een game-drive. Bij de ondergaande zon keken we uit op een vallei: de witte reigers vlogen onder ons en daar weer onder graasde een kudde olifanten.

Maddy & Ton Hulshof
Lees deze reiservaring
C733 C08 B E0 B3 4029 AC88 577 E044 DE67 A 1 100 o

In april 2023 zijn we naar Oeganda afgereisd. Onze gids & driver Martin heeft ons niet alleen van A naar B gebracht, maar ook de parels van Oeganda laten zien.

Marleen, Elly & Han
Lees deze reiservaring
Anne Yako Africa avatar
Thijs Yako Africa avatar
Wij zijn Yako Africa

Mogen we je op weg helpen door Oeganda?

Ons team staat te popelen om je reis te regelen.

Gegarandeerd op reis. Veilig en onbezorgd.
Logo ggto Vvkr logo Calamiteitenfonds vakantie Oeganda
yako tripadvisor beoordeling

Yako Africa nieuwsbrief

Ontvang de leukste travel tips!

© 2024 Yako Africa